woonhuizen heel veel inspiratie

Mary Hessing:

"Het vtwonen paviljoen op de woonbeurs vond ik super. Linda Pijper en styliste Cleo Scheulderman hebben zichzelf overtroffen. Verrassend, inspirerend, ambitieus en met meer dan genoeg om te zien was het enorme huis écht een beleving."

www.vtwonen.nl

Aty luitze:

“Het huis van 101 Woonideeën vond ik een goed voorbeeld van een shoppable experience. Een woonwarenhuis met originele drie-dimensionele etalages, die tot de verbeelding spraken. Kleine belevingswereldjes, die liefhebbers zo in hun woning kunnen projecteren. En slim van opzet: ook al koop je één product, je haalt wel de complete sfeer in huis. De mix en match van stijlen straalde typisch de 101 visie uit: haalbaar, vrolijk, toegankelijk en helemaal van nu.”

www.101woonideeen.nl
 

Carlein kieboom:

"Het huis van ariadne at Home. Een licht huis, met pastel groen en houten accenten. En als decoratie veel veren en droogbloemen.Het huis ademende, net als alle andere bladen helemaal de stijl van het blad. Landelijk, brocante en licht romantisch. Erg mooi vond ik al het onbewerkte hout en het vele wit in combinatie met groentinten. Leuke decoratie ideeën waren de collages van veren, die met tape op de muur geplakt waren en de vele droogbloemen die her en der door het huis verspreid waren. Kortom, goed geslaagd."

www.ariadneathome.nl

Annet niterink:

“Briljant zoals de twee zeer uiteenlopende stijlen van More Than Classic en Eigen Huis & Interieur samen in een huis toch zo mooi één geheel vormden. Wandelend door het huis zag je dat deze twee contrasten naast elkaar goed tot hun recht kwamen. Ik vond het een geweldige vondst!”

www.eh-i.nl

woonbeursmagazine 2013 Woonbeursmagazine