Restyle je huis

Dat liep lekker hè?
Wanneer je de Woonbeurs Amsterdam hebt bezocht, dan kan het niet anders dan dat je over tapijt van Yunieq hebt gewandeld. De hoofdpaden van de beurs waren namelijk bekleed met vloerbekleding van dit lifestylemerk. LEES MEER...

  Snelle metamorfose van je huis
Nieuw dit jaar op de Woonbeurs was het Home Fashion District. The place to be voor inspiratie op het gebied van woonstoffering en raambekleding. Volop inspiratie voor een stijlvolle metamorfose van je huis. LEES MEER...

Dat liep lekker he?

Tapijt van Yunieq is niet alleen erg gebruiksvriendelijk, maar ook verkrijgbaar in een groot aantal kleuren en structuren. Volgens ons zijn dit dé twee vereisten voor lekker wonen. Een kijkje in de wereld van Yunieq. 

“Yunieq combineert een aantal eigenschappen die je zelden aantreft bij tapijt. Het is mooi om te zien, lekker om te voelen, oersterk en enorm handig in gebruik. Want het tapijt heeft relatief weinig onderhoud nodig en is bijna niet vies te krijgen.”

Bekijk de collectie en vraag gratis stalen aan op yunieq.nl.

De voordelen van Yunieq op een rij:

  • Vlekafstotend
  • Luchtzuiverend
  • Super zacht
  • Fraaie glans
  • Grote keus in kleur en structuur
  • Uitermate duurzaam
  • Geschikt voor mensen met allergie 

home fashion district

Professionele interieurdecorateurs boden de helpende hand bij het samenstellen van de juiste kleur, materiaal en stijlcombinaties om je huis een stijlvolle metamorfose te laten ondergaan. De prachtige stijlkamers boden volop inspiratie voor verschillende kleur- en materiaalcombinaties.

Een overzicht van de woonstofferingsmerken die op de beurs te zien waren:
A House of Happiness
Harlequin
Made buy Nana
Little Greene
Brink & Campman
Belakos Carpets
The Wool Studio
Zoffany
Sanderson

woonbeursmagazine 2013 Woonbeursmagazine