BLOGGERS EN HUN FAVORIETE PRODUCT

Vanuit de Woonbeurs Amsterdam werd er dit jaar live geblogt door veertien geweldige bloggers. Zij gingen op zoek naar leuke producten en merken, mooie stands en nieuwe trends. Hun favoriete product delen de bloggers hier met jou!

   #LIVEBLOGGEN OP DE WOONBEURS

theedoeken textiellab

De theedoeken uit de stand van het TextielLab waren het favoriete product van Anki van Zilverblauw.nl.

Anki: "De theedoeken uit de stand van het TextielLab. Ik word een beetje plaatsvervangend trots van de prachtige stand van het Textielmuseum uit ‘mijn’ Tilburg; schitterend vormgegeven met mooie producten, texturen en vormen."

Credits foto: Zilverblauw.nl

Storytile wolf

Studio de Winkel

De StoryTile is het favoriete product van Marlous Snijder van Planetfur.nl en Ohmarie.nl. Met een StoryTile haal je kunst in huis. Dit stijlvolle tegeltje is met liefde en oog voor detail ontworpen en wordt op ambachtelijke wijze gebakken. 

Formaat: 10x10 cm

bead mirror

Vroonland & Vaandrager

Het favoriete product van Iris van Enigheid.nl: de Bead Mirror. Deze spiegel van Vroonland & Vaandrager is geïnspireerd op de parelketting van vroeger, en roept het gevoel op van esthetiek en elegantie.

Formaat: 150x100x100 cm

Big bubble lamp

Wie kan de grootste bel blazen? Alex de Witte! Met zijn prachtige Big Bubble Lamp haal je een ware eyecatcher in huis. Wendy van Beeldsteil.com verkoos de Bubble lamp tot haar favoriete product!

Plaid

By Mölle 

De plaids en kussens van By Mölle zijn het favoriete product van Sanne en Jantine van aprilandmay.nl. Dit plaid is gemaakt van 100% gerecycled denim. Door de mooie en zachte uitstraling kun je niets anders doen dan er heerlijk warm onder kruipen.

Formaat: 180x120cm (lxb)

Forestry table

Weltevree

Blogger Franca van Villa D'Esta koos de Forestry table uit als haar favoriete product! Het is een familietafel, gemaakt met lokaal hout uit de staatsbossen in Nederland. Weltevree ontwierp de tafel in samenwerking met Staatsbosbeheer, om de kwaliteit van lokaal hout te laten zien en het buiten zijn te vieren.

Formaat: 180x80x75 cm (hxbxl)

Stand IJM colour

Patrick van interiorator.com over zijn favoriete stand:

"Het gaafste wat ik heb gezien op de Woonbeurs Amsterdam, is de ministand van IJM Colour in Design City. Ik vind het zo leuk wat ze allemaal met kleur doen en dat kleine standje was voor mij echt een beetje interieurpunk. Daar hebben we meer van nodig!"

Serax Bank Honore

Souraya van Binti-home.nl spotte deze mooi vormgegeven banken Honore in de vtwonen Barn.  Ontwerpen door Annick Letstroha voor Serax.

Wedgelamp - klein

Vroonland & Vaandrager

Het favoriete product van Desiree van Vosgesparis: de Wedgelamp. Deze prachtige hanglamp zet alles in een mooi licht. Met een handgemaakte aluminium kap en houten armatuur haal je een ware eyecatcher in huis.  

Formaat: 20x20x20 cm (lxbxh)

wedgelamp wit

Vroonland & Vaandrager

Deze prachtige hanglamp van Vroonland & Vaandrager is het favoriete product van blogger en webshopper Sandra Meijer van accessorizeyourhome.nl. Met deze handgemaakte aluminium kap en houten armatuur haal je echt een uniek product in huis. 

Formaat: 30x30x30 cm

paper vase

Studio de Winkel

De Paper Vase Cover is het favoriete product van blogger Irene van den Brink van Bureau Knipoog. Gooi je lege flesjes nog niet weg, want met deze opvallende Paper Vase Cover creëer je een mooi vaasje. Wat een subtiele blikvanger!

Anki Zilverblauw.nl
‘Theedoeken gespot in de stand van TextielLab.’ 
Marlous planetfur.nl & ohmarie.nl
‘De StoryTiles! Niet alleen het product is erg mooi, maar ook de mensen erachter vind ik erg sympathiek.’
Sandra accessorizeyourhome.nl
‘De wedgelamp wit van Vroonland & Vaandrager.’
Irene bureauknipoog.nl
‘De paper vase cover van Pepe Heykoop.’ 
Christine Houseofc.nl
‘De hangstoel van HK Living, gespot in het huis van 101 Woonideeën.’
Yvonne yvestown.com
‘Even nadenken... dat is de VOOD eettafel van vtwonen.’
Wendy Beeldsteil.com
‘Mijn favoriete product is The Big Bubble lamp van Alex de Witte.’
Iris Enigheid.nl
‘Mijn favoriete object is de Bead Mirror van Vroonland & Vaandrager.’
Souraya Bintihomeblog.com
‘De banken van Honora Design voor Serax, gespot in de vtwonen Barn’.
Sanne & Jantine aprilandmay.nl
'By Mölle, prachtige plaids en kussens’ 
Suzanne ensuus.blogspot.com
‘Het magneetbehang van Groovy Magnets.’

magneetbehang konijn

Mazout

Blogger Suzanne van ensuus.blogspot.com spotte op de Woonbeurs Amsterdam dit magneetbehang van Groovy Magnets. Dit behang is een leuk alternatief voor het standaard magneetbord. Ideaal om een moodboard mee te creëren of foto's op te hangen. 

Formaat: 265x63,5 cm (lxb)

hangstoel

HK Living

Blogger Christine van houseofc.nl koos als favoriete product deze hangstoel van HK LIving. Een lekker plekje om in te hangen, dutten, relaxen, lezen of muziek luisteren, en je kunt hem nog ophangen ook. Lekker praktisch en ook nog eens hip.

Formaat: doorsnede 108 cm, hoogte 83 cm 

vtwonen eettafel

Basiclabel

Eettafel VOOD van vtwonen is het favoriete product van blogger Yvonne van Yvestown.com. De feestdagen komen eraan, dat betekend heerlijk lang tafelen en vrienden en familie die aanschuiven. Met deze moderne eettafel van vtwonen gaat dat wel lukken, want er is plek voor 6 man.

Formaat: 76x200x80 cm

woonbeursmagazine 2013 Woonbeursmagazine